5G er i den grad sundhedsskadeligt!

September 26, 2018


 

 

g5 nettet skal vi ønske os udsat til det er under de internationale sundhedsskadelige grænseværdier.

g4 nettet, mobil kommunikation, wifi, smartmetre skal vi hver i sær ha set på mhp. at nedsætte den højfrekvente mikrobølgestråling disse ting udsender 24-7.

ja du læste rigtigt, det er ikke kun mikrobølge ovnen der sender mikrobølgestråling..men det har vores Sundhedsstyrelse så elegant gået udenom at forholde sig til i årevis.

 

De forholder sig til en grænseværdi som et privat firma har sat (for det meste af verdenen), hvor de kun kigger på: "hvornår bliver opvarmningseffekten for meget for en plastik dukke?" der blev grænsen sat! ....3 millioner gange for højt i forhold til hvad vores celler kan klare iflg Biologer/forskere har vurderet i "TheBioIniative Rapport", men Sundhedsstyrelsen laver ikke deres grænseværdi om, for gjorde de det, så kan vi ikke blive forsøgs kaniner i Danmark med g5 nettet, så vil test buen over Novi parken (Aalborg) formentlig heller ikke blive en realitet.

 

Mine børn får "mikrobølgebad på Vejgård Østre skole" hver eneste dag, Jeg tror desværre ikke jeg bliver bedstemor, for med en eksponering 6-8 timer dagligt fra 6 års alderen i wifi/mobil. med over 100procent over hvad biologerne anbefaler , så er de pr. definition i stor risiko for at få sygdomme, diagnoser, symptomer på el-allergi.....tænk tror i IT-cefen i forvaltningen ændrer praksis? Tror i Nordjyllands Regions chef ændrer praksis og hjælper os med at nedbringe strålingen af medarbejdere, patienter, pårørende på regionens hospitaler?

 

Ved I hvem der allerede har fået styr på det her i sin organisation? Det har en IT-medarbejder i en bank Spar Nord og i samtlige filialer...Henrik Skrubbeltrang.

Der forstår de at sunde medarbejdere er en gave tll virksomheden og der tager de ansvar for både teknologi og trivsel...piiinliiiigt at ikke engang kommunens og regionens chefer mener at børn , voksne, handicappede, ældre, syge i institutionerne skal passes på. Jeg håber de snart ændrer mening. Men se på det for jer selv og jeres børn, kig på jeres vaner så i kan passe på jer selv i hjemmene og på arbejdspladserne, det ønsker jeg for jer :) www.EHSF.dk

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

August 28, 2020

Please reload