KENDT DEBATTØR ER MEDLEM AF LYSSKY ORGANISATION

September 26, 2018

 

 

 

Den kendte rettighedsaktivist Jacob Mchangama viser sig at have deltaget i de lyssky Bilderberger-møder.

 

Lederen af tænketanken Justitia, Jacob Mchangama, har i mange år kæmpet imod bl.a. love, der skal begrænse islams indflydelse i Danmark. Senest bemærkede Mchangama sig ved offentligt at gå imod den nu indførte imamlov, der forbyder radikale imamer i at komme ind i Danmark.

 

Det viser sig nu, at Jacob Mchangama har deltaget i ihvertfald ét af de særdeles lyssky Bilderberger-møder. Det viser en liste over Bilderbergergruppens mødedeltagere. Mchangama deltog således i et Bilderberger-møde i 2012.

 

Bilderbergergruppen inviterer årligt personer verden over, som formodes at have indflydelse på den offentlige debat og samfundets udvikling. Politikere, redaktører, forretningsverdenens spydspidser mødes her for at drøfte verdens gang og hvad, man kan gøre for at forme den efter Bilderbergergruppens visioner.

(Kollage: EU-formand Jean-Claude Juncker og den danske rettighedsaktivist Jacob Mchangama (shutterstock/justitia-int.org)

 

Politikens nu afdøde chefredaktør Tøger Seidenfaden og EUs formand Jean-Claude Juncker er også “bilderbergere”. Det samme gælder mangemilliardæren Georg Soros, der donerer milliarder til venstreradikale grupperinger og giver financiel støtte til skibe, der sejler migranter fra Afrika til Europa.

 

En af Bilderbergergruppens visioner er at gøre verden mere global med færre grænser og mere migration. Den kendte bilderberger Peter Sutherland, chef i den magtfulde Goldman-Sachs bank og leder af FNs øverste myndighed for migration (en betænkelig sammenblanding, red.) sagde f.eks. ved et EU-topmøde, at EU skal gøre sit bedste for at ødelægge medlemslandenes kulturelle egenart, fordi vores kultur står i vejen for integration af kommende migranter:

“EU bør gøre sit bedste for at underminere medlemsstaternes homogenitet, uanset hvor meget den oprindelige befolkning er imod det”, fordi vores særegne kulturer ifølge FN og storkapitalen er en barriere for integrationen af fremmede arbejdstagere og forbrugere.

Konfronteret med sin deltagelse i Bilderbergergruppens møder reagerer Jacob Mchangama med ironi og nægter at svare konkret:

 

 

Video: Jacob Mchangama i debat med DFs Martin Henriksen om imamloven:

 

 

 

 

 

 

 


   

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

August 28, 2020

Please reload