NEDLÆG FRIMURERLOGEN MED BAGGRUND I ROCKERLOVEN

September 30, 2018

 

 

Den stakkels Frimurerloge der kalder sig selv et åndeligt fitnesscenter, uden indflydelse på noget som helst, mens de dog samtidig praler af, at have gødet jorden for frihed, lighed og broderskab i Frankrig og USA .

Et kristen broderskab med en ekstra høj moral og etik efter eget udsagn, som sjovt nok blokerer når man spørg dem hvordan man kan afpresse en loge med ekstra høj moral og etik ved offentliggørelse af skjulte optagelser.

Har du et godt bud - for Frimurerlogen har ikke og forsøger krampagtig at undgå spørgsmålet. Spørg f.eks. Peter Duetoft

 

Peter kalder sig selv en kristen mand, mens jeg personligt er overbevist om, at både han og Walter Schwartz tilhører dem som Biblen omtaler i åbenbaring 2:9 for deres evne til at infiltrere også kristendommen!

"Jeg kender din trængsel og din fattigdom (dog, du er rig), og bespottelsen fra dem, som kalder sig selv jøder og ikke er det, men er Satans Synagoge"

Den uskyldige Frimurerloge mener deres virke har generet mere despotiske magthavere, indtil de i midten af det 19. århundrede blev genstand for urimelige angreb af anden karakter.

"Pludselig blev angrebene antisemitiske. Frimurere var pseudojøder eller jødelakajer, der hjalp de rigtige jøder med at få verdensherredømmet."

Oversat fra latterliggørelse og forklejenelse til sandhed - Frimurerlogen blev beskyldt for at være Ashkenazi satanister - der siden de generobrede magten i Danmark har gemt sig bag rigtige semitter, og som aldrig er blevet forfulgt med baggrund i deres påtaget/kidnappet tro eller religion - men derimod som følge af deres handlinger og foragt for alle andre end dem selv - herunder de rigtige jøder.

 

KLAPJAGTEN PÅ JØDER OG FRIIMURERE
Læs Peter og Walters lyserøde skønmaleri af de stakkels forfulgte frimurer fra 2013 her.

https://www.kristeligt-dagblad.dk/…/klapjagten-p%C3%A5-j%C3…

 

Frimurerne i Danmark og Norge De hemmelige ritualene 1

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

August 28, 2020

Please reload