Udløste kæmpe politiaktion: Stak af fra politiet på grund af hash og manglende kørekort

September 29, 2018

En af de efterlyste fra fredagens politiaktion kontaktede selv politiet via sin advokat skriver DR..

 John Schmidt fra politiets indsatsstyrke forklarer politiets reaktion.

 

Morten Buchardt skriver:

 

NEJ!! Det er ikke ok at politiet lukker landet ned, når de er på menneskejagt, fordi nogen åbenbart er ekstra farlige. Det er heller ikke ok at de skal til at gå med maskinpistoler og patruljere gaderne. Og det er slet ikke ok at medierne sælger historien som om det var den mest naturlige udvikling.

 

Jeg kan godt li politi, det er fedt vi har nogen til at passe på os. Men de findes ikke i Danmark, der er kun statspoliti, de skal indkræve så og så mange bøder på et år, stå vagt for vores korrupte ledere og slå på hasrygende hippier hvis der er tid til overs. Men indbrud og andre rigtige politiopgaver er der ikke tid til.

 

UPDATE: Det VAR en hoax/øvelse...

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

August 28, 2020

Please reload