Nationen Danmark genopstår

October 2, 2018

Her en lille uddybende film, der forklarer lidt om forskellen på de jure og de facto regering. De fleste danskere tror, at Danmark er en nation der har en regering, det har den ikke! DANMARK er et privatejet firma eller et konglomerat af udenlandske ejede selskaber styret af STATEN. Hvem denne STAT er forklares i en senere film.

 

Nationen Danmark har nu igen fået et aktivt Råd (de facto regering) bestående af levende mænd og kvinder, der arbejder på at afsløre fiktionen som STATEN DANMARK er.

Der er en vej ud i friheden. Den har vi alle i Rådet (Council of The Seven Acephali) allerede selv gjort brug af, så vi står helt fri af STATENS indflydelse og kan derfor hjælpe alle ud, der måtte ønske det. Del denne film til højre og venstre, så alle i Nationen Danmark vågner op til faktum.

 

 Council of The Seven Acephali har udformet og autoriseret en ny National Lov for Nationen Danmark. Det overrasker måske de fleste, for de tror, at Danmark har en lovgivende regering. Det er ikke tilfældet. Nationen Danmark har ingen ledelse. Det udenlandske firma STATEN DANMARK, har en de jure regering på Christiansborg og en Dronning indsat af Vatikanet. Du kan se mere på hjemmesiden: www.acephali.one

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

August 28, 2020

Please reload