Open letter to H.H. the Pope

October 3, 2018

 

 

Carl Henrik Rørbeck, ekspert i økonomisk kriminalitet og politisk kommentator på dkdox.tv, læser her op af hans åbne brev til Paven i denne udsendelse.

 

Appellen i brevet er et dybfølt ønske om positiv forandring i verden, da det længe har været alment kendt, at Pavens indflydelse er omfattende.

 

I mange år, har folk verden over set til lederen af den katolske kirke, og håbet på handling bag ordene, når hjælp til de svageste er blevet kommunikeret (igennem taler) til dennes tilhørere og følgere.

 

Hvor stor er Vatikanets indflydelse på verdens respektive samfund? Strækker dets magt sig til hele planeten? Hør og se den direkte henvendelse til den selvudråbte ejer af ”The Holy Sea”.

 

Se mere: www.dkdox.tv (English, Norwegian, Swedish, German, Spanish, Itailian, French versions below) _____________________________________________________ NORSK: Hva er Vatikanets innflytelse på det vestlige samfunnet? Utvider sin kraft til hele planeten? Hør og se, i denne videoen, en direkte forespørsel til den selvutnevnte eieren av "The Holy Sea". Se mer: www.dkdox.tv _____________________________________________________ SVENSKA: Vad är Vatikanets inflytande på västerländska samhället? Utsträcker sin kraft till hela planeten? Lyssna och se, i den här videon, en direkt förfrågan till den självutnämnda ägaren av "The Holy Sea". Se mer: www.dkdox.tv _________________________________________________________ An open letter to the Pope ENGLISH: What is the influence of the Vatican on Western society? Does its power extend across the whole planet? Hear, and see, in this feature, a direct inquiry to the selfproclaimed owner of ”The Holy See”. See more: www.dkdox.tv _____________________________________________________ Ein offener Brief an den Papst DEUTSCH: Welchen Einfluss hat der Vatikan auf die westliche Gesellschaft? Dehnt sich seine Macht über den ganzen Planeten aus? Hören Sie, und sehen Sie, in dieser Eigenschaft, eine direkte Anfrage an den selbsternannten Eigentümer von "The Holy Sea". Mehr Sehen: www.dkdox.tv _____________________________________________________ Una carta abierta al Papa ESPAÑOL: ¿Cuál es la influencia del Vaticano en la sociedad occidental? ¿Su poder se extiende por todo el planeta? Escuche, y vea, en esta función, una consulta directa al propietario autoproclamado de "The Holy Sea". Ver más: www.dkdox.tv _____________________________________________________ Une lettre ouverte au Pape FRANÇAIS: Quelle est l'influence du Vatican sur la société occidentale? Est-ce que son pouvoir s'étend sur toute la planète? Écoutez, et voyez, dans cette rubrique, une enquête directe auprès du propriétaire autoproclamé du "The Holy Sea". Voir plus: www.dkdox.tv _____________________________________________________ Una lettera aperta al Papa ITALIANO: Qual è l'influenza del Vaticano sulla società occidentale? Il suo potere si estende su tutto il pianeta? Ascoltare e vedere, in questa sezione, un'inchiesta diretta sul proprietario autoproclamato di "The Holy Sea". Vedi altro: www.dkdox.tv Genre: Speakers Corner

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

August 28, 2020

Please reload