Vaccination Destroys Natural Herd Immunity and Weakens The Population

October 14, 2018

Dr. Andrew Wakefield, manden, der blev sat udenfor døren af det gode lægeselskab for at pege på en forbindelse mellem MFR-vaccinen og autisme, forklarer her, hvordan vi har ødelagt menneskets naturlige flokimmunitet over for bestemte infektionssygdomme ved at vaccinere mod dem.

 

Flokimmunitet er ofte det begreb, vaccinetilhængere bruger for at forsvare brugen af vacciner. Wakefield fortæller her, hvordan vacciner faktisk har været med til at ødelægge den naturlige flokimmunitet, der eksisterede i 'gamle dage', før vaccinens indførelse.

I gamle dage opstod immuniteten overfor de smitsomme sygdomme, da levevilkårene gennem f.eks sanitet og kost blev forbedret.

 

Men især var den naturlige immunitet, som overførtes fra mor til barn ved fødslen og senere ved amning, meget vigtig. Moderen, der selv havde haft mæslinger som barn, kunne nu overføre sin egen livslange immunitet til sit afkom, der på den måde var beskyttet mod at få sygdommen.

 

I dag har vi i stedet skabt en generation af vaccinerede mødre og børn, og derfor findes der ikke længere en naturlig beskyttelse mod alle de 'børnesygdomme', der i udgangspunktet ikke er farlige. Og da vaccinerne desuden gør skade på immunforsvaret hos børn med de kaskader af giftstoffer, de består af, risikerer sygdommene at mutere og blive endnu mere alvorlige end før.

 

På den måde er en ond cirkel skabt: skrøbeligere børn, der er mere udsatte for sygdom, der vaccineres og bliver endnu mere skrøbelige og så fremdeles.

Det er bestemt værd at lytte til Andrew Wakefield, der naturligvis ikke får anerkendelse hos vaccineproducenterne og deres lobbyister - for dem er han en yderst farlig mand!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

August 28, 2020

Please reload