Futureman Chronicles - EMT (the deep end) Wake Up Video

October 17, 2018

 

 

 

Albert pike planlagde WWIII til at være mellem muslimer og kristne + Jøder. Det er de radikale fraktioner af religionerne der fører krig.

 

Scenen er sat, tingene er i gang, men jeg ville selvfølgelig starte hvor ideologierne udsprang fra i moderne tid Sayyid Qutb var en Egyptisk skolelærer der blev sendt til USA for at blive inspireret af deres skole system og samfund. Det var 80 år siden, og han vendte tilbage dybt chokeret.

 

Den hule kultur han så hvor piger mistede deres mødom på bagsiden af en bil og alle købte hvad der stod på reklamerne og ellers passede deres græsplæne og hvide stakit – var han bange for skulle ramme Egypten.

 

Da han kom hjem så han Levis og Coca Cola reklamer, samt de millioner af analfabeter i den muslimske befolkning der nu ville dræbe for netop et par Levis og Coca Cola. Hans konklusion var at de muslimske masser ville blive forblændede af vesten og vende ryggen til den rene Islam, uden at vide det.

 

Han havde, præcis som den bavariske Illuminati skabt en undergrunds kreds af ekstremister, primært fra det muslimske broderskab og ville lave statskup mod den pro vestlige præsident for landet dengang. Det blev opdaget, hans forening blev opløst og forbudt, og han selv samt de fleste andre blev dømt til døden Mens han sad på dødsgangen formulerede han en ultra radikal fortolkning af koranen i få dogmer.

 

Mest af alt, var det den første han ville at slagte alle muslimer der var pro vestlige, og bekæmpe vesten overalt. Masserne var for dumme, så præcis som i vesten kunne man hyrde de dumme får som man ville. Man ville slagte tilfældige muslimer indtil alle var indforståede med den ekstremistiske fortolkning af Koranen. Han havde i sine sidste år haft en lille gruppe på 10 han havde undervist i sine tanker, og denne gruppe indeholdt blandt andet Osama Bin-Laden og Ayman Al-Zawahiri.

 

Den lille gruppe skulle med hjælp fra CIA, Council on Foreign Relations og vesten udvikle sig fra Mujahedinere, til Al-Qaida, Til Al-Nusra til IS. Så her har vi ideologien Leo Strass var en højreorienteret tysk-amerikansk politisk filosof, født i Tyskland af Jødiske forældre. Han flyttede til USA hvor han blev underviser på Jesuit/skull&Bones universitetet Yale. Her fik han også sin lille studiegruppe, og det var ham der uddannede de kommende Neocons Cheney, Bush, Wolfowitz og de andre. Samme filosofi.

 

Masserne i vesten var for dumme til at forstå hvad Amerika måtte gøre hvis verdensherredømmet skulle holdes. De skrev ”rebuilding americas defences” hvor det hele står i. Man kunne derfor lyve for alle, lave false flag missioner, dræbe egne borgere, starte krige og alt andet, for de dumme får forstår ikke det er nødvendigt jo Der har vi de to ideologier som symboler Så har vi omkvædet som omdrejningspunkt der først byder velkommen til universet på arabisk og hebraisk, afbrudt af hvad der bydes godaften til for den danske befolkning.

 

 

”Jihad Fatwa issued” ”fredsmissioner kun med droner” osv.

 

Vers 1: Sayyid Qutb Leo Strauss Kæmper kæmper kæmper Hele verden now Afrika Milisha Carat for military art I.S. Hjerne vasker Fog Hænder vasker Syria Irak Ukraine Somaliland Bombe i Tel Aviv Forside War atrocities Ingen side Rådne op Der det ikke ka stoppe Lad mig blomstre op Der jeg ikke ka stoppe Unge G´s Unge B´s Grænser brister Haram udsigter World is yours Make it yours Get money Plan your course Hook: Shallom Asalaam Spindokters og medier Shallom Asalaam Halliburton imperial Shallom Asalaam Kroner millioner Shallom Asalaam Fredsmissioner kun med droner Shallum Shallum Asalaam Rupert Murdock, Fox news Shallom Asalaam Jihad fatwa issued Shallom Shallum Asalaam Helvede og Paradis Shallum Asalam Virkelighed og Politik

 

Vers 2: Cheaney blew theme towers up Mujahedin, lader AK up Plain to see Ingen gør det Strange to me Ingen tør det Jorden fire milliarder år Vi kneppet den hundrede år Immigrants Kommer Kommer Kommer Båd bil og fly Europa sorte sky Køb RPGs´s Skyd RPG´s Penge går til de same hvide O.G´s Verdens bank Rockafella Putian merde Lever sekulært Battle flags Kridtet op Lev dit liv Alt er fixed og bugged Flødebolle negroes I don’t like you Grown man shit Som jeg går through Eu en joke Keep the euro Århundreders slaveri Gud gad ikke lige Lotta fake shit Lotta bullshit Ain´t worried bout it though Hitters gon miss Hook: Shallom Asalaam Spindokters og medier Shallom Asalaam Halliburton imperial Shallom Asalaam Kroner millioner Shallom Asalaam Fredsmissioner kun med droner Shallum Shallum Asalaam Rupert Murdock, Fox news Shallom Asalaam Jihad fatwa issued Shallom Shallum Asalaam Helvede og Paradis Shallum Asalam Virkelighed og Politik

Kategori

Musik

Musik i denne video
Få flere oplysninger
Lyt uden reklamer med YouTube Premium
Sang

Emt (The Deep End)

Kunstner

BAYA

Album

Emt (The Deep End)

Licenseret til YouTube af

The Orchard Music (på vegne af DME)

Sang

Only Begun

Kunstner

Artemis

Album

Gravity

Licenseret til YouTube af

rumblefish; Rumblefish (Publishing), og 3 selskaber til forvaltning af musikrettigheder

VIS MINDRE

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

August 28, 2020

Please reload