Finans-Skandalen? Folketingskandidat og Investmentbanker Mads Palsvig's synspunkt.

October 20, 2018

Hvorfor mon bankskandalerne kommer frem nu?

 

Jeg er tidligere investmentbanker fra Morgan Stanley, Barclays og Credit Suisse i London og Hong Kong. 


Der er et #RETSOPGØR i gang i USA, som du sandsynligvis ikke har hørt om, eftersom fake news DR ikke fortæller dig om det. Cheferne i CIA og FBI er fyret, McCain tyder meget på blev henrettet (was put to death) og det lykkedes at få Kavanagh ind som Højesteretsdommer, selvom det parti banksterne stadig har kontrol over Demokraterne kom med diverse falske anklager imod ham:
https://www.youtube.com/watch?v=aIbf6wB8LSU


Trump, som sagde ”gotta do something about all those missing kids”, kom med en Executive Order den 21. december 2017, som beordrede indefrysningen af alle værdier af folk, der havde begået ”serious human rights abuse” altså menneskehandel, pædofili, organ harvesting og mere. Efterfølgende er mange pædofile magthavere blevet anholdt, som du intet hører om, hvis du hovedsageligt søger information på fake news DR (se denne video spring 17 min frem): https://www.youtube.com/watch…


Og den 1. marts 2018 kom Trump med en anden Executive Order som giver militæret mulighed for at retsforfølge civile i en militærdomstol, den træder i kraft den 1. januar 2019, som ironisk nok har et 9 tal og to 1 taller i datoen…tør man være optimistisk?


Bankskandalerne er muligvis bølgeskvulp fra det #RETSOPGØR, der er i gang i USA. Bankerne har svindlet i århundreder, ejerne af bankerne og centralbankerne (ja de er også privatejede), har finansieret ALLE krige og revolutioner, selv den russiske revolution stod uber-bankster Schiff fra New York bag, og Mao fik hjælp af præsident Truman.

 

Hele vores folketing er et stort fake skuespil med en rød blå narresut tilsat et falsk alternativ. Vi har eksempelvis skrevet om pengeskabelsen og alle vores 31 mærkesager til alle 179 folketingsmedlemmer og 2000 journalister i et par år, uden én eneste tager f.eks. pengeskabelsen op? Hvorfor mon ikke?

 

Vi bliver bedraget for kr 80 mia i pengeskabelsen hvert eneste år, herudover betaler vi kr 200 mia i renter hvert år, sammenlign det med vores sundhedsvæsen, som koster kr 150 mia (vores sundhedsvæsen er nu nr 43 ud af 56 lande). Hvorfor mon ingen politikere og journalister vil fortælle dig om disse bedrag?

 

Jeg har også ved gentagne lejligheder tilbudt 160 rektorer, at komme og holde et foredrag om pengeskabelsen for de unge mennesker. Men pudsigt nok er alle 160 rektorer enige om, at unge mennesker ikke skal vide noget om pengeskabelsen. Hvorfor mon?

 

Har du nogensinde hørt om 160 mennesker blive enige om noget som helst? Det må være en militæroperation, altså en ordre, eller måske noget andet? (CLue: loger). Senest skulle jeg holde foredrag om pengeskabelsen på Djursland for LOF (”oplysnings-forbund”), der var solgt 20 billetter af kr 100, de aflyste om fredagen to dage før.

 

For ”kontroversielt”. Og Jyllandsposten, som stadig får mediestøtte, angiveligt, fordi de leverer public service, nægtede at indsætte en annonce, der informerede deres læsere om muligheden for at høre om pengeskabelsen i et foredrag på Djursland.

 

Altså hele ”deep state”, ”systemet”, ”statan” gør ALT for at DU ikke skal vide noget om JFK – Jorden Frihed Kundskab og vores mærkesager til gavn for dig, Danmark og hele verden. 


Nu senest har Justitsminister Søren Pape bekendt kulør og officielt demonstreret at vores regering er fascistisk og ikke har nogen som helst respekt for dine grundlovssikrede rettigheder, med hans lovforslag, som var i høring i Folketinget den 11. oktober, om at fængsle alle der kritiserer NATO i op til 12 år. Fuldstændig som Hitler og Stalin gjorde. 


https://hoeringsportalen.dk/Hearing/Details/62185
https://arbejderen.dk/…/det-skal-koste-f%C3%A6ngsel-p%C3%A5

 

Men nu stiller jeg op som løsgænger i Københavns Omegns Storkreds. Vil du hjælpe? Jeg har brug for 150 stillere i hver af de 8 opstillingskredse. 


Bor du i en af følgende kommuner:

Albertslund
Ballerup
Brøndby
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Lyngby-Taarbæk
Herlev
Hvidovre
Høje Taastrup
Ishøj
Ledøje-Smørum
Rødovre
Vallensbæk
Værløse

….og vil du hjælpe så send en email til info@jfk21.dk med oplysning om hvilken kommune du bor i og skriv at du vil være stiller.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

August 28, 2020

Please reload